×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royals prijzen Australiërs op Australia Day

  "Jullie zijn een inspiratie voor ons allemaal"

  Britse royals prijzen Australiërs op Australia Day

  De Britse koninklijke familie staat zondag stil bij Australia Day, de nationale feestdag in Australië.


  Op de verschillende Instagram-accounts prijzen Windsors de kracht van de Australische bevolking in het licht van de verwoestende bosbranden van de afgelopen maanden.

  “Jullie zijn een inspiratie voor ons allemaal”. Schrijven prins Harry en zijn vrouw Meghan bij een serie screenshots van initiatieven die vanwege de branden waren opgezet. Charles en Camilla en William en Catherine houden het bij een foto van een eerder bezoek aan Australië. De Cambridges staan daarop oog in oog met een koala en Charles en Camilla houden de diertjes in hun hand. “We brengen dit jaar een hulde aan de ongelooflijke kracht en veerkracht van alle Australiërs en gemeenschappen die getroffen zijn door de bosbranden”. Schrijven William en Catherine erbij.

  Op Australia Day vieren de Australiërs de dag dat in 1788 de Britse Eerste Vloot Sydney bereikte.

  26 januari 2020 - 15:38