×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royals op balkon voor eeuwfeest luchtmacht

  Britse royals op balkon voor eeuwfeest luchtmacht

  De Britse koninklijke familie is dinsdag bijeen voor de viering van het honderdjarig bestaan van de Royal Air Force. Dat begon met een ceremonie in de Westminster Abbey, met koningin Elizabeth, prins Charles en Camilla, prins William en Catherine en prins Harry en Meghan.


  Vanaf het balkon van Buckingham Palace was de koninklijke familie getuige van een luchtparade met meer dan honderd deelnemende vliegtuigen, helikopters en straaljagers, samen met spitfires uit de Tweede Wereldoorlog. Vliegtuigen van de luchtmacht vlogen in formatie over Londen waarbij ze het cijfer 100 uitbeeldden.
  De luchtmacht van het Verenigd Koninkrijk werd in 1918 's werelds eerste zelfstandige luchtmacht, na een afscheiding van de Britse marine.
  Na de feestelijkheden vertrekken prins Harry en Meghan naar Dublin. Het bezoek aan Ierland is hun eerste buitenlandse bezoek sinds hun huwelijk op 19 mei. Prins Charles en zijn vrouw Camilla wonen nog een receptie bij met personeelsleden van de Britse luchtmacht.

  10 juli 2018 - 15:57