×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royals niet bezorgd om boek Harry en Meghan

  Het koningshuis is inmiddels wel wat gewend

  Britse royals niet bezorgd om boek Harry en Meghan

  Aan het eind van de zomer moet een boek over Harry en Meghan in de winkels liggen. Over eventuele onthullingen daarin maken Elizabeth en de haren zich nauwelijks zorgen.


  Door de jaren heen is er al zó veel geschreven over leden van het Britse koningshuis, dat Elizabeth en de rest van de familie – naar verluidt – weinig nachtrust verliezen met zich zorgen maken om deze nieuwe publicatie. Het boek over Harry en Meghan gaat Thoroughly Modern Royals: The Real World of Meghan and Harry heten. Naar waarschijnlijkheid een kijkje in het leven van de twee, in de periode dat ze nog volop royals waren én daarna, toen ze zich steeds verder terugtrokken.

  Lees ook:

  En dat terwijl het Britse koningshuis nu juist zo klaar was met de hele ‘toestand’ rondom het stel. Het liefst zouden zij het gewoon achter zich willen laten. Jaren geleden werd al eens een boek over prinses Diana uitgebracht, waarbij er hulp van binnen het koningshuis kwam om dit te schrijven. Voor het nog te verschijnen boek hebben Harry en Meghan ook zelf meegewerkt, zij gaven diverse interviews die verwerkt zullen worden in de tekst. Het wordt ‘hun’ verhaal.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: Instagram @theroyalfamily

  18 mei 2020 - 10:07