×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royals nagenoeg bijeen voor kerstlunch

  Een zeldzame gelegheid

  Britse royals nagenoeg bijeen voor kerstlunch

  Koningin Elizabeth heeft woensdag haar familie ontvangen voor de traditionele kerstlunch op Buckingham Palace.


  Leden van de koninklijke familie verzamelen zich jaarlijks voor het kerstdiner van de 93-jarige vorstin. Een zeldzame gelegenheid waar iedereen samenkomt.

  Onder de eerste gasten die aankwamen was prins William, met zijn oudste zoon prins George naast hem in de passagiersstoel. Williams echtgenote Catherine volgde in een andere auto met prinses Charlotte en prins Louis. De jonge prins (1) had voor de gelegenheid een groene kersttrui aan.

  Prins Andrew arriveerde alleen op Buckingham Palace. Een paar weken geleden werd hij gedwongen om zijn koninklijke taken op te geven, vanwege zijn controversiële relatie met zedendelinquent Jeffrey Epstein. Van prins Harry, zijn echtgenote Meghan en hun zoontje Archie ontbrak elk spoor. Zij hadden eerder al aangegeven niet naar de kerstlunch van oma Elizabeth te gaan. Ze bezoeken Meghans moeder in de Verenigde Staten.

  Andere koninklijke aanwezigen op de feestelijke lunch waren onder anderen prins Charles en prinses Beatrice.

  19 december 2019 - 09:02