×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royals lunchen bij Elizabeth voor kerst

  Britse royals lunchen bij Elizabeth voor kerst

  Een groot deel van de Britse koninklijke familie is dinsdag te gast geweest bij koningin Elizabeth en prins Philip. Op Buckingham Palace kwamen ze samen voor de traditionele kerstlunch.


  Het publiek en de media die buiten voor de deur stonden, konden alle royals een voor een afturven bij aankomst. Zo werden prins Charles en echtgenote Camilla gespot en deelden prins William, Kate, hun kinderen George en Charlotte een auto met prins Harry. Ook de aankomst van de prinsessen Eugenie en Beatrice werd gefotografeerd.

  Elizabeth nodigt voor de lunch altijd de voltallige familie uit. In Buckingham Palace is genoeg ruimte voor de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen maar ook voor haar neven en nichten en hun kinderen. De koningin viert kerst altijd in een veel kleiner gezelschap op het landgoed Sandringham bij Norfolk. Daarbij zijn in ieder geval Charles en Camilla en Harry aanwezig. Het gezin van William viert de kerst bij Kate's ouders.

  20 december 2016 - 15:30