×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royals herdenken Slag om Engeland

  Vliegshow met oude vliegtuigen over Buckingham Palace

  Britse royals herdenken Slag om Engeland

  Koningin Elizabeth, prins Philip en prins William hebben vrijdag stilgestaan bij de Slag om Engeland. Dat deden de royals samen met nog een aantal familieleden door vanaf het balkon van Buckingham Palace te kijken naar een vliegshow met oude vliegtuigen.


  Het is dit jaar precies 75 jaar geleden dat de Slag om Engeland plaatsvond. Dit was een luchtoorlog tussen de Duitse Luftwaffe en de Britse Royal Air Force (RAF) tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Naast de leden van het koninklijk huis waren ook duizenden toeschouwers naar het paleis gekomen om de vliegshow te zien. The Telegraph schrijft dat prins Philip en zijn kleinzoon prins William nog een receptie en een lunch bij zullen wonen. Tijdens deze bijeenkomst staat er een ontmoeting met zes piloten die tijdens de Slag in Engeland vlogen op het programma.

  10 juli 2015 - 14:22