×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royals bij Remembrance Day in Londen

  Britse royals bij Remembrance Day in Londen

  Prinse William en zijn vrouw Catherine waren zondag aanwezig bij een speciale ceremonie voor de gesneuvelde Britse soldaten tijdens de diverse oorlogen. In Londen legde koningin Elizabeth een krans. Ook Prins Harry was bij de ceremonie aanwezig.


  De royals waren allen sober gekleed. De beide prinsen droegen hun legeruniform. Kate keek vanaf een balkon toe hoe de kransen werden gelegd. Ze was in het gezelschap van de hertogin van Cornwall Camilla en gravin Sophie van Wessex.

  Dit jaar werd er speciaal bij stilgestaan dat het honderd jaar geleden is dat de Slag om de Somme werd gevoerd. Ook was er aandacht voor de Golfoorlog. Die brak 25 jaar geleden uit.

  13 november 2016 - 17:58