×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royals applaudisseerden voor zorgsector

  Live op televisie

  Britse royals applaudisseerden voor zorgsector

  De BBC organiseerde met The Big Night een nationale inzamelactie voor minder bedeelde mensen die getroffen zijn door het coronavirus. Charles, Camilla, William, Kate en hun kinderen deden ook mee en applaudisseerden voor het Britse zorgstelsel NHS.


  De beelden van de applausactie werden door de Britse omroep live vanaf meerdere plaatsen in het land uitgezonden. De leden van de koninklijke familie waren dus ook daartussen te zien. Tijden de show konden kijkers geld doneren. Giften van buiten het Verenigd Koninkrijk gaan naar het Covid-19 Solidarity Response Fund van de Wereldgezondheidsorganisatie.

  Lees ook:

  Kate is beschermvrouwe van de organisatie East Anglia’s Children’s Hospices (EACH). Ze stuurde hen een brief om woorden van steun uit te spreken.

  Kate stuurde een steunbrief naar een hospice voor kinderen

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Foto: ANP.

  24 april 2020 - 12:32