×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse prins Philip naar het ziekenhuis gebracht

  Elizabeth reisde alleen af naar Sandrigham

  Britse prins Philip naar het ziekenhuis gebracht

  De herto van Edinburgh is vrijdagochtend naar het King Edward VII-ziekenhuis in Londen gebracht.


  Dat meldt Buckingham Palace. Philip bevond zich op dat moment op het landgoed Sandringham in Norfolk voor zijn kerstvakantie.

  Volgens Buckingham Palace is er geen reden tot paniek, en wordt de 98-jarige echtgenoot van Elizabeth slechts behandeld voor een al bestaand medisch probleem. Zijn opname in het ziekenhuis gebeurde op aanraden van zijn dokter, als voorzorgsmaatregel.

  Koningin Elizabeth reisde vrijdagmorgen alleen af naar Sandringham met de trein. Of ze samen met Philip de kerstdagen kan doorbrengen, blijft onduidelijk.

  21 december 2019 - 16:00