×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse koningin verstuurt haar eerste tweet

  Tijdens opening expositie Science Museum

  Britse koningin verstuurt haar eerste tweet

  Koningin Elizabeth heeft vrijdag geschiedenis geschreven door haar eerste tweet ooit te versturen. De 88-jarige Britse vorstin verstuurde het vooraf opgestelde bericht vanaf het officiële Twitter-account van de royals door het scherm van een tablet aan te raken. Hiermee opende ze een nieuwe expositie over de revolutie van communicatietechnologieën in het Science Museum in Londen.


  ‘Het doet mij deugd om vandaag de tentoonstelling Information Age te openen in het Science Museum en ik hoop dat mensen deze met plezier zullen bezoeken. Elizabeth R.’, schreef ze aan de 734.000 volgers van @BritishMonarchy. De historische tweet werd over de hele wereld gedeeld.

  Tijdens haar bezoek aan de expositie werd de koningin vergezeld door haar echtgenoot prins Philip. Ze kreeg een rondleiding langs technologische hoogstandjes van de afgelopen 200 jaar. Van de eerste trans-Atlantische telegraafkabel tot de moderne smartphone en ruim 800 andere objecten.

  24 oktober 2014 - 13:28