×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse hof moderniseert: nieuwe website

  Online huis van de Britse Koninklijke Familie

  Britse hof moderniseert: nieuwe website

  Het Britse hof moderniseert. Na ruim acht jaar is de website op de schop gegaan. De nieuwe website toont meer foto’s en video’s en moet aantrekkelijker zijn voor de Gemenebest: 60% is onder de 30 en het gebruik van mobiel internetten is niet meer weg te denken.


  De nieuwe website is voortaan te bereiken via royal.uk in plaats van royal.gov.uk en heeft als titel 'the home of the Royal Family' gekregen, het thuis van de Britse royals. De website is voortaan bereikbaar voor alle mobiele apparaten. Een van de belangrijkste elementen is het verbeteren van de vindbaarheid: gebruikers worden aangemoedigd meer te gaan ontdekken op de site doordat de zoekmachine prominent in beeld is.

  Nieuws en informatie over het werk van de koninklijke familie van Groot-Britannië is ook te vinden op de site, net als een soort encyclopedie die de historie en tradities uitlegt.

  7 april 2016 - 21:03