×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Brits koninklijk huis ontslaat personeel

  Assistentes Sussexes en Cambridges ontslagen

  Brits koninklijk huis ontslaat personeel

  De gezinnen van prins William en prins Harry hebben beiden afscheid moeten nemen van personeelsleden in de afgelopen dagen. Bij de hertog en hertogin van Cambridge werd abrupt assistente Sophie Agnew ontslagen, en bij de Sussexes werd vrijdag afscheid genomen van secretaresse Samantha Cohen. Dat melden Britse media.

  Het nieuws over Agnews ontslag werd meteen gelinkt aan de steeds groter wordende scheiding tussen de gezinnen van William en Harry. Bronnen vertelden aan The Sun dat Agnew zelfs werd ontslagen omdat Harry en Meghan waren weggegaan bij de Royal Foundation. Agnew was daardoor niet meer nodig. Vorige week werden Harry en Meghan ook al weggehaald van de website van het goede doel.

  Ook het vertrek van Samantha Cohen was opvallend. Koningin Elizabeth had Cohen ‘uitgeleend’ aan hertogin Meghan om de voormalige actrice voor te bereiden op haar nieuwe koninklijke leven. Cohen was zelfs de privésecretaresse van de koningin en maakt al zeventien jaar deel uit van Elizabeths team, dat haar dagelijks adviseert.

  13 oktober 2019 - 05:54