×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Brandweerman Sam krijgt hulp van prins George

  Brandweerman Sam krijgt hulp van prins George

  Prins George' maakt zijn opwachting in zijn favoriete televisieserie. In Pontypandy, de stad van Brandweerman Sam, komt binnenkort een prins langs die de beroemde brandweerman een handje helpt in een van zijn avonturen.


  In de koninklijke aflevering bezoekt een prins het fictieve stadje in Zuid-Wales. Hij schiet Brandweerman Sam te hulp als hij zijn eigen helikopter inzet om een inwoner te redden die van een klif dreigt te vallen.

  Volgens Britse media is de prins een knipoog naar George, van wie bekend is dat hij gek is op de animatie. George' vader William verklapte in april dat er in Kensington Palace vaak naar Brandweerman Sam wordt gekeken.

  Brandweerman Sam is vrijdag precies dertig jaar op televisie. Inmiddels is de serie in 155 verschillende landen te zien.

  17 november 2017 - 14:11