×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Boze Meghan in BBC-talkshow

  Gemene Meghan in Tonight With Vladimir Poetin

  Boze Meghan in BBC-talkshow

  Fans van de Britse koninklijke familie zijn niet blij met de manier waarop hertogin Meghan wordt afgeschilderd in de nieuwe BBC-talkshow Tonight With Vladimir Poetin. Dat meldt Express. In een gedeelte van de show is de vrouw van prins Harry te zien als een scheldende en agressieve pop.

  Het gaat om een gedeelte van het programma dat Meghan Markle’s Royal Sparkle heet. Mensen in het publiek kunnen vragen stellen aan de poppenversie van Meghan. Zo beantwoordt zij vragen over haar moeilijke relatie met haar vader, haar zogenaamde ruzies met hertogin Kate en haar huwelijk.

  Op sociale media lieten mensen weten dat ze het een bizarre keuze vonden van de BBC om de parodie uit te zenden. De BBC zegt dat de nep-Meghan juist het tegenovergestelde moet voorstellen van wat wij normaal zien van de hertogin. “Iedereen die iets weet over Meghan, weet dat ze altijd erg leuk en vriendelijk overkomt. Ze lacht altijd,” vertelt de stemactrice achter de nep-Meghan. “Maar wat als iemand die in het openbaar heel aardig overkomt, eigenlijk heel erg gemeen is?”

  23 juni 2019 - 20:33