×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Boogschieten geen succes voor Kate en William

  Boogschieten geen succes voor Kate en William

  Prins William en zijn echtgenote Catherine lieten zich donderdag weer van hun sportieve kant zien. In Bhutan probeerde het Britse paar de nationale sport boogschieten, maar dat bleek moeilijker dan gedacht.


  Zowel William als Kate slaagde er bij lange na niet in het doel te raken. De hertog en hertogin van Cambridge lachten hardop om hun gestuntel. Ondanks dat ze een paar stappen dichterbij het doel hadden gezet, raakten William en Kate niets. Ook in de traditionele Bhutaanse sport khuru blonken de hertog en hertogin niet uit. William en Kate wisten ook met de grote darts het doel niet te raken.

  Voordat het Britse paar aan de slag ging op het sportveld, stond een ontmoeting met koning Jigme Khesar Namgyel Wangchuck en koningin Jetsun Pema op het programma. De 25-jarige koningin Jetsun, net als Kate geboren als burger, wordt in Azië gezien als stijlicoon. In februari beviel ze van een zoon, de kroonprins.

  Donderdagavond dineren William en Kate met het Bhutaanse koningspaar. Vrijdag belooft weer een actieve dag te worden. De hertog en hertogin staat een stevige wandeling naar het boeddhistische klooster Taktshang te wachten. Het klooster, dat tegen de rotsen is gebouwd en zevenhonderd meter boven de Parovallei hangt, is alleen te voet of per ezel te bereiken. De wandeling duurt zo'n zes uur.

  William en Kate sluiten hun bezoek aan India en Bhutan zaterdag af bij de Taj Mahal. Daar nemen ze waarschijnlijk plaats op het marmeren bankje waarop 24 jaar geleden Williams moeder Diana zat. Zij poseerde destijds zonder echtgenoot prins Charles voor het monument van de liefde. De foto werd symbool van het stukgelopen huwelijk van Charles en Diana.

  14 april 2016 - 20:00