×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bom ontmanteld vlak voor koninklijk bezoek

  Bom ontmanteld vlak voor koninklijk bezoek

  Een Amerikaanse vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog heeft woensdag in Heidelberg, vlak voor koninklijk bezoek uit Groot-Brittannië, voor de nodige consternatie gezorgd. Prins William en zijn vrouw Catherine doen de stad donderdag aan in het kader van hun Duitslandreis. Minder dan 24 uur voor hun aankomst vonden bouwvakkers bij werkzaamheden in de buurt van het station een blindganger.


  Experts van de explosievenopruimingsdienst slaagden er woensdagavond in de ontsteking van de 500-ponder te verwijderen. Uit voorzorg werd het gebied in een straal van 300 meter rond de bom ontruimd. 2300 mensen moesten hun huizen verlaten. Ook werden de kinderen van twee kleuterscholen in veiligheid gebracht en het treinverkeer enige tijd stilgelegd.

  19 juli 2017 - 23:15