×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bloemen voor geopereerde prins Philip

  Bloemen voor geopereerde prins Philip

  De woensdag geopereerde prins Philip wordt sinds zijn ziekenhuisopname bedolven onder de bloemen. Op beelden in Britse media is te zien hoe het ene boeket na de andere het King Edward VII Hospital wordt binnengebracht.


  De 96-jarige echtgenoot van de Britse koningin Elizabeth kreeg woensdag een nieuwe heup. Volgens Buckingham Palace verliep de operatie zonder problemen.

  'Hij gaat naar tevredenheid vooruit in dit vroege stadium. Zijne koninklijke hoogheid moet waarschijnlijk nog verscheidene dagen in het ziekenhuis blijven, maar hij voelt zich op z'n gemak en is opgewekt', luidde de verklaring van het paleis.

  5 april 2018 - 16:39