×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Blauw jurkje van Stella McCartney favoriet van Catherine

  Echtgenote van prins William draagt outfit voor derde keer

  Catherine, de vrouw van prins William, is dinsdag voor de derde keer gespot in hetzelfde jurkje. Het viel Hello! Magazine op dat de hertogin van Cambridge het blauwe jurkje van Stella McCartney al een paar keer eerder aan had gehad.


  Zo droeg Catherine de outfit voor het eerst tijdens de tentoonstelling National Portrait in 2012. Later dat jaar haalde ze het nog eens uit de kast voor de Olympische tenniswedstrijd van Andy Murray in Londen. En nu had Catherine het aan tijdens een bezoek aan SportsAid, een goed doel dat zich inzet voor beginnende professionele sporters. Catherine is beschermvrouw van SportsAid. Hierna gaat de brunette weer naar de Commonwealth Games.

  Volgens het tijdschrift hing er een prijskaartje van 515 pond (bijna 650 euro) aan het jurkje. Het kledingstuk stond op de website van de Britse modeontwerpster onder de naam Ridley Stretch Cady Dress. Nadat Catherine het had gedragen was het binnen de kortste keren uitverkocht.

  Maandag waren Catherine, haar man en prins Harry ook al aanwezig bij de Commonwealth Games in Glasgow. Ze keken onder meer naar een boks- en een hockeywedstrijd.

  29 juli 2014 - 14:44