×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bijna jarige Camilla houdt alvast teaparty

  Bijna jarige Camilla houdt alvast teaparty

  Camilla, de hertogin van Cornwall, heeft dinsdag een vervroegd verjaardagsfeest gegeven op Clarence House. Een van de gasten op haar teaparty was komiek en kinderboekenschrijver David Walliams.


  De schrijver kwam verkleed als conducteur en arriveerde in een Engelse bus vol met schoolkinderen. Camilla stond de bus persoonlijk op te wachten en begroette alle kinderen persoonlijk bij de ingang van Clarence House, zo is te zien op foto's van Daily Mail.

  De teaparty was gekoppeld aan een van de goede doelen waar ze haar naam aan verbonden heeft. Met haar boekenplank-project gaat ze op zoek naar de zeventig meest populaire kinderboeken. Maandag 17 juli op haar zeventigste verjaardag krijgen zeventig Britse scholen een gevuld boekenrek met de zeventig gekozen boeken. Camilla krijgt als verjaardagscadeau zelf ook zo'n gevuld boekenrek.

  Camilla wil dat alle kinderen verslingerd raken aan lezen. “De kracht van een goed verhaal is immens”, lichtte de hertogin eerder toe. “Mijn droom is dat elk kind leert om te lezen en een leven lang plezier beleeft aan boeken.”

  11 juli 2017 - 15:38