×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ‘Beveiliging Harry en Meghan kost Canada miljoenen belastinggeld’

  Canadese burgers mogen hun portemonnee trekken

  ‘Beveiliging Harry en Meghan kost Canada miljoenen belastinggeld’

  Mochten Harry en Meghan zich voor langere tijd in Canada vestigen, dan kan dat de Canadese burger per jaar miljoenen aan extra belastinggeld gaan kosten.


  Dat zegt een beveiligingsexpert tegen persbureau Reuters.

  Nieuw netwerk voor particuliere beveiliging

  Omdat Queen Elizabeth officieel het staatshoofd van Canada is, zullen Harry en Meghan waarschijnlijk door de staat beveiligd worden. “Als ze particuliere beveiliging willen, moet er een heel nieuw netwerk om hen heen worden gebouwd”, zegt Mike Zimet. Zijn beveiligingsbedrijf bood eerder ook bescherming aan acteur Alec Baldwin en VS-senator Bernie Sanders.

  LEES OOK:

  Queen in gesprek met familie

  De hertog en hertogin van Sussex brachten de afgelopen zes weken door in Canada. Woensdag brachten zij het nieuws naar buiten waarin ze zeiden zich terug te willen trekken als ‘senior’ leden van het Britse koningshuis. Queen Elizabeth is nog met haar familie in gesprek over het besluit van Harry en Meghan.

  Bron: ANP

  10 januari 2020 - 13:08