×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beste wensen van Cameron aan Catherine

  Gelukwensen via Twitter

  Beste wensen van Cameron aan Catherine

  De Britse premier David Cameron heeft zijn 'beste wensen' overgebracht aan Catherine, die zaterdagochtend in het ziekenhuis werd opgenomen voor de bevalling van haar tweede kind. Dat deed hij met een boodschap op Twitter.


  "Mijn beste wensen aan de hertogin van Cambridge, die vandaag bevalt van haar tweede kind", schreef Cameron. "Het hele land wenst haar het allerbeste."

  Ook oppositieleider Ed Miliband liet weten dat hij zijn beste wensen overbrengt aan Catherine. "Mijn gedachten zijn vandaag bij haar en de hertog van Cambridge", aldus Miliband.

  2 mei 2015 - 09:53