×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bestaan opbouwen buiten de ‘Firm’

  Prins Harry maandag op gesprek met familie

  Bestaan opbouwen buiten de ‘Firm’

  Prins Harry gaat maandag op familiebezoek om te praten over zijn recente keuze om afstand te nemen van het koninklijke leven.


  Dat zegt de BBC op basis van bronnen in Buckingham Palace. Hij gaat in gesprek met koningin Elizabeth, prins Charles en zijn broer prins William.

  Het is onwaarschijnlijk dat de gesprekken meteen een oplossing gaan bieden. Het gesprek zal gaan over hoe Harry en zijn vrouw Meghan hun leven gaan invullen. Ze hebben aangegeven geen prominente leden meer te willen zijn van de Britse koninklijke familie.

  De gesprekken zullen plaatsvinden in het landgoed van Elizabeth in Sandringham, waar ze nu nog op vakantie is. Meghan zal er niet bij zijn, want zij vloog deze week terug naar Canada om samen met haar zoontje Archie te zijn. De prins en zijn vrouw willen hun tijd ook gaan opsplitsen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika.

  De afgelopen dagen hebben adviseurs van koningin, Charles, William en Harry, maar ook van de regering, al overleg gevoerd over de mogelijkheden en obstakels. Elizabeth en Harry willen snel een oplossing, maar de verwachting is niet dat er maandag al knopen worden doorgehakt.

  William wil broer Harry blijven steunen

  Prins William is bedroefd dat zijn jongere broer prins Harry niet langer deel wil uitmaken van de kerngroep van de koninklijke familie. Volgens de Sunday Times heeft de hertog van Cambridge dat gezegd tegen een vriend.

  “Ik heb mijn hele leven mijn arm om mijn broer geslagen en dat kan ik niet meer, we zijn afzonderlijke entiteiten”, citeerde de zondagskrant William. “Ik ben daar bedroefd over. Het enige dat we kunnen doen, en alles wat ik kan doen, is hem proberen te steunen en hopen dat de tijd komt dat we allemaal weer op één lijn zitten. Ik wil dat iedereen in hetzelfde team speelt.”

   

  12 januari 2020 - 15:09