×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beroemde ‘Travolta-jurk’ van Diana

  Te duur voor veiling

  Beroemde ‘Travolta-jurk’ van Diana

  De beroemde jurk van prinses Diana, die ze in 1985 tijdens een bal in het Witte Huis droeg, is tevergeefs aangeboden op een veiling in Londen.


  De jurk had rond de 400.000 euro moeten opbrengen, maar dat bedrag is niet gehaald. Dat meldt persbureau Reuters.

  De donkerblauwe jurk is een creatie van Victor Edelstein, gemaakt van fluweel en zijde. De prinses droeg de jurk tijdens een bezoek aan het Witte Huis. De jurk werd beroemd door foto’s waarop Diana danste met acteur John Travolta. De fluwelen jurk is in 2013 wel geveild, toen voor een bedrag van 240.000 pond, omgerekend 280.000 euro.

  Het Londense veilinghuis Kerry Taylor Auctions verkocht nog twee andere, minder dure jurken uit de collectie van prinses Diana. Die zijn wel verkocht.

  11 december 2019 - 09:01