×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bekijk de foto’s: Elizabeth’s Daimler verkocht

  Opbrengst: bijna 50.000 euro

  Bekijk de foto’s: Elizabeth’s Daimler verkocht

  Een auto van koningin Elizabeth heeft bij een veiling in Duxford 43.700 pond, ongeveer 49.000 euro, opgebracht. Dat meldt H&H Classics, een veilinghuis dat gespecialiseerd is in oude auto’s. De prijs lag iets onder de verwachte opbrengst. De luxe wagen van het merk Daimler was getaxeerd op een bedrag tussen de 45.000 en 55.000 pond.


  Elizabeth had de donkergroene bolide tussen 2001 en 2007 als privéwagen in bezit. Er stonden 25.000 kilometers op de teller. Samen met prins Philip maakte The Queen rijtoertjes met de Daimer. Zo reed ze ermee van Buckingham Palace naar Windsor Castle.

  De Britse vorstin had wel het een en ander aan het interieur van de auto laten veranderen. De asbakken en de sigarettenaansteker waren verwijderd. Er was extra ruimte voor de handtas van de koningin geschapen en er was plek gemaakt voor apparatuur zodat ze direct in contact kon treden met de premier op Downing Street 10.

  27 juli 2017 - 09:00