×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bekende van Harry: ‘hij heeft het een beetje moeilijk in Amerika’

  Niemand minder dan Jane Goodall laat zich uit over de prins

  Bekende van Harry: ‘hij heeft het een beetje moeilijk in Amerika’

  De primatoloog en de prins zijn goede bekenden van elkaar. Zij interviewde Harry bijvoorbeeld voor een speciale editie van tijdschrift Vogue. Voor die editie was Meghan eenmalig hoofdredacteur.


  In een interview met een Britse tv-gids zegt Jane dat Harry het best moeilijk heeft met zijn nieuwe leven in Amerika. De twee hebben nog altijd contact met elkaar. Goodall zegt niet te kunnen voorspellen hoe Harry’s carrière in de VS eruit zal komen te zien, “maar ik denk wel dat hij het leven een beetje lastig vindt nu”.

  Lees ook:

  Het interview met de tv-gids ging ook wat dieper in op één van Harry’s hobby’s: plezierjacht. Meghan zou hier absoluut op tegen zijn en Harry al hebben ‘verboden’ nog te gaan jagen. Toch werd Harry vorig jaar nog jagend gespot. Samen met broer William en papa Charles. Het ging om fazanten.

  Harry en Meghan zijn druk doende een nieuw leven op te bouwen in Amerika. Harry schreef recent zijn nieuwe bedrijf in bij het handelsregister. Meghan deed de voice-over voor een Disney-docu. En samen lanceerden ze stichting Archewell, een naam met een duidelijke verwijzing naar zoontje Archie. Hun Instagram-account ‘Sussex Royal’ lieten ze echter voor wat het is, met een laatste post als afscheid.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  14 april 2020 - 10:24