×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrice viert verlovingsfeest zonder papa

  "Dat zou niet goed overkomen"

  Beatrice viert verlovingsfeest zonder papa

  Na afloop van de kerstlunch die koningin Elizabeth woensdag gaf voor haar familie, is prinses Beatrice met haar verloofde Edoardo Mapelli Mozzi vertrokken naar de Chiltern Firehouse bar in Londen, om daar hun verloving te vieren.


  Haar vader prins Andrew was daar niet bij aanwezig. Momenteel ligt hij zwaar onder vuur vanwege zijn vermeende banden met de inmiddels overleden miljardair Jeffrey Epstein. Die vastzat op verdenking van seksueel misbruik. Dit meldt The Daily Mail.

  Beatrice (31) en Edoardo (34) vierden hun verloving onder andere met Beatrice’s moeder Sarah Ferguson en haar zusje prinses Eugenie. Ook was er een aantal goede vrienden van hen aanwezig, waaronder zangeres Ellie Goulding met haar echtgenoot Caspar.

  Volgens de Britse krant was prins Andrew niet voornemens om aanwezig te zijn bij de festiviteiten, ‘omdat dat niet goed zou overkomen’. De prins kwam in opspraak nadat hij een omstreden interview gaf aan BBC Newsnight in november, waarin hij inging op de zaak-Epstein. Het leidde ertoe dat hij zijn koninklijke taken voor onbepaalde tijd heeft moeten neerleggen.

  19 december 2019 - 16:25