×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrice stelt verlovingsfeest uit

  Vrees voor paparazzi

  Beatrice stelt verlovingsfeest uit

  Prinses Beatrice heeft besloten om een feest ter gelegenheid van haar verloving uit te stellen.


  Dat meldt althans de Mail on Sunday. Aanleiding is de ophef rondom haar vader, prins Andrew.

  Beatrice en haar verloofde Edoardo zouden op 18 december een feest geven in Chiltern Firehouse. Maar de twee hebben de datum aangepast. Uit vrees dat er te veel paparazzi op de loer zouden liggen. Op de nieuwe datum zou Andrew ongezien binnen kunnen komen.

  In september kondigden Beatrice en vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi hun verloving aan. Beatrice is de oudste dochter van Andrew.

  9 december 2019 - 16:30