×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrice draagt kroon bij verkleedfeestje

  Beatrice draagt kroon bij verkleedfeestje

  Ze is zesde in de lijn van troonopvolging, maar kennelijk wil de Britse prinses Beatrice niet wachten tot ze aanspraak kan maken op de kroon van haar oma Elizabeth.


  The Daily Mail heeft de hand weten te leggen op een foto waarop Beatrice op een verkleedfeestje met vrienden een enorme goud- en roodkleurige kroon draagt. De 25-jarige royal poseerde trots met de kroon voor de fotograaf op het feest bij een vriend thuis.

  16 mei 2014 - 12:29