×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • BBC en ITV willen bruiloft Beatrice niet uitzenden

  Mogelijke oorzaak: commotie rond haar vader

  BBC en ITV willen bruiloft Beatrice niet uitzenden

  De bruiloft van prinses Beatrice en haar verloofde Edoardo Mapelli Mozzi is mogelijk niet live op televisie te zien.


  Zenders BBC en ITV zullen het huwelijk in ieder geval niet uitzenden, lieten ze weten aan The Daily Mail.

  De beslissing heeft mogelijk te maken met de commotie rond Beatrices vader prins Andrew. ITV zond in 2018 namelijk wel de bruiloft van haar zusje Eugenie uit, maar heeft nu besloten de grote dag van Beatrice “definitief niet te tonen”. Op de BBC zal alleen in de nieuwsuitzendingen aandacht besteed aan het huwelijk, dat naar verluidt in het voorjaar plaatsvindt.

  De verloving van Beatrice en Edoardo, die in september was aangekondigd, is de laatste maanden overschaduwd door het nieuws rond Andrew en de zaak Jeffrey Epstein. Hij was vorige maand ook niet aanwezig bij haar verlovingsfeest. De prins kwam in opspraak nadat hij een omstreden interview gaf aan BBC Newsnight in november, waarin hij inging op zijn banden met Epstein. Het leidde ertoe dat hij zijn koninklijke taken voor onbepaalde tijd heeft moeten neerleggen.

  6 januari 2020 - 12:00