×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Basisschool krijgt virtueel een bezoek van William en Kate

  Leerlingen konden praten met de prins en prinses

  Basisschool krijgt virtueel een bezoek van William en Kate

  William en Kate gingen woensdag virtueel ‘op bezoek’ bij een basisschool in Burnley. De kinderen konden vragen stellen aan de Britse prins en prinses. Ook de leraren konden met hen in gesprek. Ondanks de coronacrisis is de school nog steeds open. Veel van de leerlingen hebben namelijk ouders in vitale beroepen.


  Konijnenoren en tekeningen

  Een leuk videogesprek was het zeker! Omdat het bijna Pasen is hadden een aantal kinderen konijnenoren opgezet en konden ze hun tekeningen laten zien. Één van de kinderen vroeg aan William hoe hij zichzelf zou gaan noemen wanneer hij koning wordt. “De eerste William heette Willem de Veroveraar. Hoe wilt u genoemd worden?” William kon er wel om lachen, maar hij had geen antwoord op de vraag. “Ik denk niet dat ik die vraag kan beantwoorden.”

  Complimenten

  Tijdens het videogesprek complimenteerden het paar de leraren van de Casterton Primary Academy uitvoerig en spraken ze daarnaast lof uit voor het Britse zorgpersoneel en alle anderen die een belangrijke rol spelen in de coronacrisis. “Het moet een opluchting zijn voor alle ouders die vitale beroepen hebben om te weten dat hun kinderen structuur hebben en dat ze een veilige plek hebben om naar toe te gaan. Jullie doen het heel goed. Ik weet dat het geen gemakkelijke omstandigheden zijn maar het is fantastisch”, zei Kate.

  Lees ook:

  Doris vond het geweldig om met Camilla te telefoneren. Ze zegt: “ik ben de afgelopen weken eenzaam geweest en het was fantastisch om met haar te praten. We praatten over het leven in isolatie en onze gedeelde hobby’s. Ze was erg geïnteresseerd in mijn familie en hoe ik het volhield zonder ze. Het heeft me zo opgevrolijkt”. De twee kwamen tot de conclusie dat boeken lezen helpt. Beiden zijn ze fan van Agatha Christie.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP.

  9 april 2020 - 14:04