×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bar op Antarctica schenkt Harry geen alcohol

  Bar op Antarctica schenkt Harry geen alcohol

  Prins Harry heeft de afgelopen weken flink afgezien tijdens zijn expeditie op Antarctica. Maar niet alleen de kou zat hem dwars, ook een onwelwillende barman maakte het er niet gemakkelijker op.


  Toen de prins met zijn reisgenoten en vrienden Dominic West en Alexander Skarsgård een bar betrad en een drankje bestelde, kregen ze tot hun grote verbazing nul op het rekest. "Alcohol en tabak bleken alleen voor wekrnemers beschikbaar", zegt een bron tegen RadarOnline.com.

  Ook voor de prins werd geen uitzondering gemaakt. "En ze werden niet bepaald met open armen ontvangen", gaat de bron verder. "Ze roken alle drie niet echt fris, aangezien ze tijdens de expeditie maar twee minuten per week konden douchen."

  16 december 2013 - 15:24