×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Archie toch geboren in chic privéziekenhuis

  Media publiceert geboorteakte zoon Sussex

  Archie toch geboren in chic privéziekenhuis

  Archie, het zoontje van Harry en Meghan, kwam anderhalve week geleden inderdaad ter wereld in het Portland-ziekenhuis in Londen. Dat blijkt uit de geboorteakte die verschillende Britse media vrijdag publiceerden.

  Geruchten dat Meghan in het chique privéziekenhuis was bevallen deden al langer de ronde. Archie Harrison Mountbatten-Windsor werd 6 mei om 05.26 uur geboren. Twee dagen later poseerden Harry en Meghan met hun zoon en maakten ze zijn naam bekend via Instagram. Zijn geboorteplaats hielden de hertog en hertogin van Sussex echter nog voor zich.

  Lang ging het gerucht dat Meghan thuis in Frogmore Cottage, op het landgoed Windsor, wilde bevallen. Buckingham Palace maakte maandagmiddag 6 mei bekend dat Meghans bevalling begonnen was, later bleek dat Archie toen al geboren was. Een paar uur na het bericht van Buckingham Palace maakte Harry de geboorte van zijn zoon wereldkundig. Dat deed de stralende vader voor de stallen van Windsor Castle.

  De zoon van de 37-jarige voormalige actrice en haar 34-jarige prins is zevende in de lijn van de Britse troonopvolging. Harry en Meghan hebben ervoor gekozen hun kind geen titels te geven.

  17 mei 2019 - 18:22