×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Archie in privésfeer gedoopt

  Nieuwe royal wordt 6 juli gedoopt

  Archie in privésfeer gedoopt

  De zoon van prins Harry en zijn vrouw Meghan wordt op 6 juli gedoopt, meldden bronnen zondag aan CNN. De hertog en hertogin van Sussex zouden ervoor hebben gekozen om de doop een privé-aangelegenheid te maken.

  Volgens de ingewijden zullen er nog geen 25 mensen aanwezig zijn in de privékapel van Windsor Castle, waar afgelopen najaar prinses Eugenie trouwde. Buckingham Palace zou wel voornemens zijn achteraf foto’s vrij te geven van de doop.

  Archie Harrison Mountbatten-Windsor werd op 6 mei geboren. Hij gaat dit najaar voor het eerst met zijn ouders op reis: de familie trekt dan naar Zuid-Afrika.

  1 juli 2019 - 10:53