×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden

  Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden

  Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden. Lennox hielp Kate om haar geloftes tijdens haar huwelijk met prins William goed uit te spreken.


  In de aanloop naar de bruiloft hielp Lennox haar met haar ademhalingstechnieken en haar stemcontrole. 

  Een Londense journalist maakte het nieuws van het overlijden bekend op Twitter. 'Anthony Gordon Lennox is overleden na een kort ziekbed. Een fantastische, loyale en slimme vriend. Ongelofelijk verdrietig en oneerlijk'.

  Anthony Gordon Lennox is 48 jaar geworden.

  9 oktober 2017 - 22:44