×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Andrew viert alvast verjaardag dochter Beatrice

  Prins plaatst foto van dochter op sociale media

  Andrew viert alvast verjaardag dochter Beatrice

  De hertog van York kijkt donderdag op Twitter en zijn Facebook-pagina alvast vooruit naar de 27ste verjaardag van prinses Beatrice. Prins Andrew doet dat met een foto uit 1988 van zijn twee weken oude oudste dochter. Ook moeder 'Fergie' staat op de foto. Beatrice is zaterdag jarig.


  Het is niet duidelijk of Andrew het verjaardagsfeest van Beatrice kan bijwonen. Volgens eigen opgave wordt hij zondag namelijk verwacht in Singapore als vertegenwoordiger van koningin Elizabeth bij de festiviteiten ter gelegenheid van vijftigste verjaardag van de onafhankelijkheid van de stad-staat.

  Beatrice staat door de geboorte van prinses Charlotte, de dochter van haar neef William, nu op de zevende plaats in de lijn van troonopvolging. Aangezien alleen de eerste zes van de koning(in) toestemming nodig hebben voor een huwelijk, is Beatrice nu vrij te huwen met 'Mr Smiley' zoals haar Amerikaanse vriend Dave Clark door Fergie wordt genoemd. Beatrice en Dave zijn al zeven jaar samen.

  De prinses heeft geen officiële verplichtingen en is zoekend naar werk. De verwachting is dat ze in New York aan de slag gaat.

  6 augustus 2015 - 17:03