×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Andrew verdwijnt helemaal uit beeld

  Ophef blijft maar groeien

  Andrew verdwijnt helemaal uit beeld

  Bij de in opspraak geraakte Britse prins Andrew thuis regent het afzeggingen en opzeggingen.


  Liefdadigheidsinstellingen of culturele organisaties hebben liever niet meer dat hij over de vloer komt. Zelfs zijn moeder, koningin Elizabeth II, heeft een groot feest voor de zestigste verjaardag van Andrew in februari afgeblazen, meldden Britse media zondag.

  Er was al jaren ophef over Andrews langdurige vriendschap met miljardair Jeffrey Epstein die in 2008 in Florida tot een gevangenisstraf van anderhalf jaar is veroordeeld wegens seksueel misbruik van minderjarige meisjes. De prins zou bij zijn vriend Epstein ook wel eens seks met een minderjarige vrouw hebben gehad.

  Na de vrijlating van Epstein in 2010 logeerde de prins bij hem en de twee bleven bevriend. Dat werd erg pijnlijk toen Epstein afgelopen zomer opnieuw door justitie werd vervolgd, ditmaal in New York wegens zwaardere aanklachten over een pedofiel seksnetwerk dat hij zou runnen. Epstein pleegde in augustus in een cel in New York zelfmoord.

  25 november 2019 - 11:56