×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Andrew overweegt nieuw interview

  Buckingham Palace is niet op de hoogte

  Andrew overweegt nieuw interview

  Prins Andrew overweegt om opnieuw zijn verhaal te doen tijdens een televisie-interview.


  Dat zeggen althans bronnen tegen Vanity Fair.

  “Andrew heeft er nog geen streep onder gezet. Hij wil een aantal dingen rechtzetten”, aldus een bron. Buckingham Palace zegt tegen het magazine dat het niet op de hoogte is van plannen voor een nieuw interview.

  De hertog van York ligt zwaar onder vuur sinds het interview dat hij vorige week gaf aan BBC Newsnight. De prins wordt al jaren gelinkt aan de praktijken van Epstein, die in augustus zelfmoord pleegde. Hij zou minderjarige vrouwen opdracht hebben gegeven om seks te hebben met machtige mannen uit zijn eigen kring, onder wie de prins. Andrew heeft altijd ontkend seks te hebben gehad met een minderjarig meisje.

  Andrew kreeg na het tv-gesprek veel kritiek in de Britse media. Vooral dat Andrew geen spijt betuigde voor zijn relatie met Epstein en geen empathie toonde voor de slachtoffers werd hem niet in dank afgenomen.

  20 november 2019 - 16:25