×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Andrew met familie mee naar kerstdienst

  'Nog steeds lid van koninklijke familie'

  Andrew met familie mee naar kerstdienst

  Het lijkt erop dat prins Andrew zich over 2,5 week niet zal verstoppen als de Britse koninklijke familie kerstmis viert op het landgoed Sandringham.


  Net als andere jaren zal hij vermoedelijk gewoon meegaan naar de kerk, meldt The Sunday Times.

  “De hertog van York is nog steeds lid van de koninklijke familie. Dat betekent dat je hem kan verwachten bij familiegelegenheden”, zegt een woordvoerder van Buckingham Palace tegen de krant. Dat zou betekenen dat Andrew zich voor het eerst sinds zijn desastreus verlopen interview met BBC Newsnight in het openbaar laat zien. Als hij samen met zijn familie op Eerste Kerstdag naar de kerk loopt.

  Traditiegetrouw verzamelen zich honderden belangstellenden bij de kerk om een glimp op te vangen van de koninklijke familie. Die grotendeels te voet naar de St Mary Magdalene kerk op het koninklijk landgoed Sandringham komt. De leden maken ook vaak wat tijd vrij om met mensen in het publiek te praten.

  Andrew ligt de laatste tijd onder vuur vanwege zijn banden met de inmiddels overleden miljardair Jeffrey Epstein, die vastzat op verdenking van seksueel misbruik. In het veelbesproken interview met de BBC ontkende Andrew dat hij meedeed met de praktijken van Epstein. Nadat het gesprek was uitgezonden legde de Britse prins zijn openbare functies neer. Ook trokken meerdere liefdadigheidsinstellingen hun handen van hem af.

  9 december 2019 - 12:24