×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Andrew maakt promotie binnen de marine

  Prins viert volgende week 55e verjaardag

  Andrew maakt promotie binnen de marine

  Prins Andrew maakt volgende week promotie. Zijn rang van 'rear admiral' in de Royal Navy wordt dan opgewaardeerd naar viceadmiraal, meldt BBC News.


  De promotie, die bekend werd gemaakt in de London Gazette, gaat in op 19 februari. De hertog van York viert op die dag zijn 55e verjaardag. 'Rear admiral' is een tweesterrenfunctie in de Britse marine, vergelijkbaar met de Nederlandse rang 'schout-bij-nacht', terwijl viceadmiraal een driesterrenfunctie is.

  Prins Andrew raakte onlangs in opspraak toen een Amerikaanse vrouw verklaarde dat ze als minderjarige meerdere keren werd gedwongen tot seks met hem. Buckingham Palace en Andrew zelf hebben dit ontkend.

  12 februari 2015 - 14:14