×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ambulancehelikopter William botst bijna

  Ambulancehelikopter William botst bijna

  Collega’s van de Britse prins William kregen afgelopen zomer de schrik van hun leven. Hun ambulancehelikopter, waarin ook William geregeld vliegt, botste tijdens een vlucht op een haar na tegen een drone. Dat blijkt volgens The Telegraph uit een verslag van UK Airprox Board, dat bijna-botsingen in het Britse luchtruim onderzoekt.


  Volgens UK Airprox Board kon een botsing “slechts ternauwernood vermeden worden” en is het “puur toeval” dat het niet tot een treffen kwam. Het incident deed zich voor op 26 augustus om 07.45 uur toen de helikopter op bijna 580 meter hoogte vloog. Aan boord van de ambulancehelikopter zaten twee piloten en drie man medisch personeel. Prins William was niet aan boord.

  De politie werd ingeseind, maar slaagde er niet in de bestuurder van de drone te lokaliseren. Het onbemande luchtvaartuigje vloog veel hoger dan in het Verenigd Koninkrijk is toegestaan.

  26 maart 2017 - 12:49