×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Aftellen tot bevalling Catherine

  Moeilijk begin bij tweede zwangerschap

  Aftellen tot bevalling Catherine

  De hertogin van Cambridge staat op het punt te bevallen van haar tweede kindje met de Britse prins William. Het verloop van Catherines zwangerschap kende een moeilijk begin.


  Clarence House maakte op 8 september vorig jaar bekend dat William en Catherine in verwachting zijn van een tweede kindje. Het Koninklijk Huis zag zich, net als bij de vorige zwangerschap van de hertogin van Cambridge, genoodzaakt om de zwangerschap al in een vroeg stadium bekend te maken.

  Catherine had namelijk wederom last van een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid. Hierdoor kon de vrouw van William zes weken lang haar koninklijke verplichtingen niet nakomen. Bij de zwangerschap van prins George had Catherine hier ook last van, alleen kon ze toen na twee weken weer aan het werk.

  Weer aan het werk

  In totaal moest Catherine zestien verplichtingen afzeggen, waaronder de openingsceremonie van prins Harry’s Invictus Games en een tweedaags bezoek aan het eiland Malta. Op 21 oktober hervatte de hertogin haar werk en verwelkomde toen in Londen samen met William de president van Singapore.

  Catherine ging eind maart met zwangerschapsverlof. Tijdens haar laatste verplichting op 27 maart sprak de hertogin met kansarme kinderen uit de Londense buitenwijken. Twee weken daarvoor, tijdens een bezoek aan het Brookhill Children's Centre in de Londense wijk Woolwich, verklapte Catherine dat ze halverwege april is uitgerekend.

  21 april 2015 - 10:45