×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Actrices Jennifer Garner en Amy Adams prijzen Harry en Meghan

  De video van de jarige Archie valt in de smaak

  Actrices Jennifer Garner en Amy Adams prijzen Harry en Meghan

  Gisteren is het zoontje van Harry en Meghan 1 jaar geworden en de schattige video die van Archie werd gedeeld is niet onopgemerkt gebleven. Jennifer Garner en Amy Adams praatten er vol lof over. In de video is te zien hoe Meghan voorleest uit het kinderboek ‘Duck! Rabbit’.


  Jennifer Garner deelde via Instagram: “Lieve Harry en Meghan, bedankt dat jullie je prachtige zoon met de wereld willen delen en ons zo zijn verjaardag mee laten vieren’’. Amy Adams voegde daar aan toe: “Dank je wel Meghan, Gravin van Sussex, voor het voorlezen. Dit boek is geweldig. Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van Archie.”

  Lees ook:

  Vandaag is het zoontje van Meghan en Harry alweer 1 jaar geworden. Via de Instagram van Save the Children UK is een video gedeeld van de jarige die wordt voorgelezen door zijn moeder Meghan.

  Schattig: Meghan deelt een nooit eerder vertoonde homevideo van Archie

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP.

  7 mei 2020 - 14:05