×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Aartsbisschop: George mag boeddhist worden

  We leven in een intrigerende en fascinerende wereld'

  Aartsbisschop: George mag boeddhist worden

  Als het aan de aartsbisschop van Canterbury ligt, mag prins George later zelf weten welke levensbeschouwelijke opvatting hij aanhangt. Dat vertelt het hoofd van de Anglicaanse Kerk aan Channel 4, meldt de Telegraph.


  De zender vroeg aan de geestelijke hoe hij zou reageren als George later geen christen zou willen zijn, maar aangetrokken zou worden door het boeddhisme. 'Dat is zijn goed recht. Mocht de kwestie zich ooit aandienen, dan zullen we ook die brug oversteken. Maar dat duurt nog even.'

  'We hebben een multiculturele samenleving en dit is een van de leuke dingen die daarbij horen. Ik vind dat we in een intrigerende en fascinerende wereld leven', zegt aartsbisschop Justin Welby.

  25 oktober 2013 - 13:05