×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Queen benoemt haar kerstgedachte

Een voorproefje van de kersttoespraak

Queen benoemt haar kerstgedachte

Hoewel haar volledige kersttoespraak pas op 25 december uitgezonden zal worden, heeft Buckingham Palace alvast een klein tipje van de sluier opgelicht door een tekst van koningin Elizabeth's speech op Twitter te posten. Dit meldt People.


De 92-jarige vorstin zegt: "Door de vele veranderingen die ik door de jaren heen gezien heb; zijn geloof, familie en vriendschap niet alleen een constante factor voor mij maar ook een bron van persoonlijk comfort en geruststelling." Gehuld in een ivoorkleurige zijden jurk van ontwerpster Angela Kelly, zegt Elizabeth: "Zelfs met de moeilijkste verschillen, is het belangrijk een ander met respect te behandelen om elkaar zo beter te leren begrijpen." 'The Queen' wenst haar koninkrijk een vrolijk kerstfeest toe en benadrukt de importantie van respect en vriendelijkheid.
24 december 2018 - 12:18 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties