×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 89-jarige Queen actiever dan William, Catherine en Harry

  Prinses Anne drukste Britse royal in 2015

  89-jarige Queen actiever dan William, Catherine en Harry

  Koningin Elizabeth is bijna negentig, maar dat is aan haar agenda nauwelijks af te zien. De Britse vorstin werkte in 2015 meer plichtplegingen af dan William, Catherine en Harry samen.


  Elizabeth had het afgelopen jaar 306 afspraken in het Verenigd Koninkrijk en 35 afspraken daarbuiten in haar agenda staan, ging The Telegraph na. Prins William, zijn vrouw Catherine en zijn broer Harry namen samen 198 verplichtingen in het Verenigd Koninkrijk en 94 daarbuiten op zich.

  William en Catherine verwelkomden in mei hun tweede kind, prinses Charlotte. De hertogin van Cambridge had een deel van het jaar zwangerschapsverlof. Haar echtgenoot werkt sinds juli als ambulancepiloot, zijn salaris gaat naar een goed doel. Ook Harry had afgelopen jaar andere werkzaamheden. Hij beëindigde in juni zijn militaire carrière en deed vervolgens drie maanden vrijwilligerswerk in Afrika.

  Elizabeths honderden afspraken maken haar nog niet de drukste Britse royal. Dat was vorig jaar Elizabeths dochter prinses Anne, de Princess Royal. Zij was volgens The Telegraph ruim vijfhonderd keer op pad.

  1 januari 2016 - 16:34