×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles heeft dubbelbezoek tentoonstelling

  Letizia ontvangen door Prins Charles

  Charles heeft dubbelbezoek tentoonstelling

  De Britse prins Charles is woensdag met een bijzondere gast samen naar de opening van de tentoonstelling Sorolla: Spanish Master of Light over de Spaanse kunstenaar Joaquín Sorolla y Bastida gegaan. Niemand minder dan koningin Letizia van Spanje was naar de National Gallery in Londen overgekomen om hem te vergezellen.

  Letizia, die voor de gelegenheid een fleurige bloemenjurk uit de kast had getrokken, werd hartelijk begroet door Charles. De Spaanse royal kreeg volgens Britse media een kus op de wang van de inmiddels 70-jarige Britse troonopvolger. In juli 2017 was de koningin voor het laatst in Groot-Brittannië, toen er voor Letizia en koning Felipe ook een onderonsje met Charles en zijn vrouw Camilla op het programma stond.

  Charles is beschermheer van de National Gallery. Hij had overigens een drukke avond, want voor het culturele uitstapje woonde de prins nog de vijftiende editie van de Prince’s Trust Awards bij in London Palladium. Net als voorgaande jaren worden daarbij jongeren in het zonnetje gezet die zichzelf uit een extreem moeilijke situatie hebben geknokt. Op het event, dat doorgaans door vele bekende sterren wordt bezocht, mocht Charles ook spreken.

  14 maart 2019 - 07:55