×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 2.2 miljoen voor appartement Kate

  Voormalig appartement Kate en Pippa te koop

  2.2 miljoen voor appartement Kate

  Het huis waar Kate Middleton en haar zusje Pippa samenwoonden in het westen van Londen staat in de verkoop. Het appartement mag weg voor de prijs van zo'n 2,2 miljoen euro. Dit meldt The Sunday Times.


  Het pand is eigendom van hun ouders Michael en Carole Middleton, die het in 2002 kochten voor 876.000 euro, wat betekent dat ze flinke winst maken bij de verkoop. Het appartement, dat gelegen is in de wijk Chelsea, heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime zitkamer. De flat telt 3 verdiepingen. De zusjes Middleton zijn beide inmiddels getrouwd en wonen elders met hun gezin. De hertogin van Cambridge leeft met prins William en hun drie kinderen in een appartement in Kensington Palace. Pippa, haar echtgenoot James en hun baby Arthur namen onlangs hun intrek in hun pas verbouwde Londense huis.

  10 december 2018 - 11:04