×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kijk live mee: Charles’ keynote speech in Davos

  De prins reisde van St Gallen naar Davos in een volledig elektrische Jaguar I-Pace.

  22 januari 2020 - 12:50 Lees verder
  7x souvenirs uit de online giftshop van de Queen

  Wist je dat Buckingham Palace een online souvenirshop heeft? Wij hebben hem net ontdekt en zetten de 7 leukste souvenirs voor je op een rij.

  22 januari 2020 - 10:24 Lees verder
  Kleinzoon Queen Elizabeth te zien in melkreclame

  Een Chinese reclame waarin Peter Phillips - de kleinzoon van koningin Elizabeth - melk aanprijst is in Groot-Brittannië niet onopgemerkt gebleven.

  22 januari 2020 - 10:14 Lees verder
  Zien: Meghan bezoekt dierenasiel

  De hertogin van Sussex is sinds een jaar beschermvrouwe van het Mayhew dierenasiel. Eerder deze maand bracht ze een bezoek aan de medewerkers én de dieren.

  22 januari 2020 - 09:43 Lees verder
  Camilla bezoekt hospice

  De vrouw van prins Charles bezocht gisteren het Prospect Hospice ter ere van hun 40-jarige jubileum.

  22 januari 2020 - 09:22 Lees verder
  Harry en Meghan zijn William en Catherine voorbij

  De populariteit van Harry en Meghan op Instagram blijft maar groeien sinds ze hebben aangekondigd geen 'senior royals' meer te willen zijn. Het koppel heeft inmiddels prins William en zijn echtgenote Catherine ingehaald.

  22 januari 2020 - 09:15 Lees verder
  ‘Children’s Princess’ Catherine lanceert bijzonder initiatief

  Catherine lanceerde in het Verenigd Koninkrijk haar nieuwe initiatief Five Big Questions. Hiermee roept de royal mensen op hun mening te geven en delen over het opvoeden van de volgende generatie.

  22 januari 2020 - 08:06 Lees verder
  Verwacht: een satirische animatieserie over Britse royals

  HBO Max, de aanstaande streamingdienst van HBO, heeft groen licht gegeven voor de komst van een satirische animatieserie met de Britse koninklijke familie in de hoofdrol.

  22 januari 2020 - 07:50 Lees verder
  William en Catherine herdenken Holocaust in Westminster

  Prins William en zijn vrouw Catherine herdenken maandag de 75e verjaardag van de bevrijding van concentratiekamp Auschwitz-Birkenau.

  22 januari 2020 - 07:03 Lees verder
  Sneak preview uit dé tv-documentaire van Thomas Markle

  Vanavond spreekt de 75-jarige Thomas zich uit over het besluit van Harry en Meghan om de koninklijke familie te verlaten. En vertelt hij waarom hij niet denkt dat zij elkaar ooit nog zullen zien ...

  22 januari 2020 - 06:49 Lees verder