×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth ontvangt updates over toestand Boris Johnson

  Nu ook de Britse premier, Boris Johnson, behoorlijk ziek is door corona, wil queen Elizabeth zich graag geïnformeerd weten over zijn gezondheid.

  7 april 2020 - 12:47 Lees verder
  Oudste kleindochter queen Elizabeth trots op haar oma

  Ook Zara Tindall, de 38-jarige dochter van prinses Anne, is erg trots op de tv-toespraak die haar oma zondag gaf.

  7 april 2020 - 09:30 Lees verder
  Dít miste Camilla zelfs nog meer dan Charles in quarantaine

  Camilla en Charles mochten elkaar gisteren weer zien. Twee weken hadden ze zichzelf geïsoleerd, omdat bij Charles corona was vastgesteld. Toch was er iets dat Camilla nog iets meer miste dan Charles in deze tijd.

  7 april 2020 - 08:54 Lees verder
  Zo heet de nieuwe stichting van Meghan en Harry

  Harry en Meghan zijn druk bezig een nieuw leven voor zichzelf op te bouwen. Liefdadigheidswerk mag daarbij niet ontbreken.

  7 april 2020 - 07:45 Lees verder
  Camilla en Charles weer herenigd na corona-verblijf Schotland

  De Britse royals moesten het twee weken zonder elkaar stellen. Bij Charles was corona vastgesteld en hij koos ervoor zich af te zonderen op hun landgoed in Schotland.

  6 april 2020 - 13:06 Lees verder
  Fergie baseert boekkarakters op eigen familieleden

  Sarah Ferguson zit niet stil. De ex-echtgenote van prins Andrew is al jarenlang betrokken bij het maken van boeken voor kinderen. Ze probeert er onder meer maatschappelijke thema's in aan te snijden.

  6 april 2020 - 10:03 Lees verder
  Sarah Ferguson: ‘speech Elizabeth raakte me tot in het diepst van mijn ziel’

  Ook Sarah Ferguson is geraakt door en diep onder de indruk van de woorden van haar voormalig schoonmoeder, koningin Elizabeth.

  6 april 2020 - 09:01 Lees verder
  Harry was in de studio bij Meghans voice-over-klus

  Stukje bij beetje wordt duidelijker hoe Harry en Meghan hun leven vormgeven ná Sussex Royal. Onlangs mocht Meghan de voice-over zijn voor een Disney-programma en nu blijkt dat Harry gezellig bij die opnames was.

  6 april 2020 - 08:24 Lees verder
  Ook schoonvader Eugenie besmet met Corona

  Dat ook royals en hun naasten niet worden overgeslagen door Corona is een feit. Nu is helaas ook de 71-jarige schoonvader van prinses Eugenie besmet.

  6 april 2020 - 07:28 Lees verder
  Zien: toespraak van queen Elizabeth aan het Britse volk

  Het Britse koningshuis laat op veel manieren zien mee te leven met iedereen in deze rare tijden. De 93-jarige vorstin van het land nam een speciale toespraak op die ze via tv-zenders en social media deelde met de wereld.

  6 april 2020 - 07:08 Lees verder