Zwangere Catherine bij gala verslaafdenstichting

De zwangere Catherine heeft donderdagavond een gala bijgewoond in Londen. De afgelopen weken moest ze haar afspraken afzeggen vanwege een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid, maar dit was al haar derde publieke optreden in drie dagen. En daar zijn de Britse media heel erg blij mee.

Catherine wordt geprezen om haar outfit en haar stralende lach. Volgens Hello! was het duidelijk dat Catherine het fijn vond om bij de feestelijke avond aanwezig te zijn. De hertogin van Cambridge droeg een zwarte jurk van het Britse merk Temperley London.

Het gala werd georganiseerd door de stichting Action on Addiction, die zich inzet voor verslaafden. De hertogin van Cambridge is beschermvrouw van de stichting. "We zijn heel blij met haar als beschermvrouw", zegt de voorzitter van Action on Addiction tegen Female First. "Ze heeft ervoor gezorgd dat het onderwerp verslaving weer aandacht krijgt."

Catherine is nu ongeveer 12 weken zwanger en intussen gaat het wat beter met haar. Eerder deze week maakte het Koninklijk Huis bekend dat het stel in april zijn tweede kindje verwacht.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen