Zoet: deze foto van William heeft Kate in haar kamer staan

Door corona werken we (bijna) allemaal veel meer thuis. Dat geldt ook voor de royals en natuurlijk kijken wij graag mee naar wat zij zoal op de boekenplank of in de vitrinekast hebben staan.

Nadat Willem-Alexander en Máxima kiekjes deelden van hun thuiswerkplekken, zoomden we al in op de variëteit aan boeken die onze koning heeft verzameld. Niet helemaal duidelijk is of zo’n stapeltje literatuur ook enigszins bewust in beeld is gebracht, maar wat deert het! En nadat Delphine haar biologische vader Albert onlangs ontmoette, werd ook de foto die daarvan met de wereld werd gedeeld onder een vergrootglas gelegd. Kortom: thuisfoto’s betekent ook: woondetails!

Zo ook bij Kate en William. Toen Kate laatst weer eens deelnam aan een videogesprek, werd ook een aantal familiefoto’s gespot achter haar, op de plank. Op eentje daarvan prijkt een blije William. Het betreft zijn bezoek aan Tanzania, 2 jaar geleden. Wij snappen wel dat ze zo’n fijne, vrolijke foto heeft gekozen om in te lijsten en af en toe naar te kijken!

William In Tanzania 2018

LEES OOK:

3x prinses Madeleine in zachte kleuren

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @kensingtonroyal